Представе

CHRISTOPHER THOMAS KNIGHT

Режија: Југ Ђорђевић

Текст: Петар Михајловић

Играју: Милош Крстовић, Јасмина Димитријевић, Милица Мајсторовић, Надежда Јаковљевић, Никола Милојевић, Милош Пантић, Драгослав Танасковић.

Драматургија:Тијана Грумић

Сценографија: Ана Колбјанова

Костимографија: Јелена Јањатовић

Музика: Драгослав Танасковић

Реч редитеља

Када смо сада већ давне 2019. године Петар и ја причали о могућој сарадњи, свет је изгледао прилично другачије. Онда је уследила добро позната пандемија, и свет се преко ноћи променио и ставио у први план неке теме као што су, осамљивање, изолација, губитак вољених особа итд. Комад „Christopher Thomas Knight“ се наслања на све те теме и продубљујепреиспитивање појединца да самоиницијативно изопшти себе из друштва. Наслов може да вас заведе да помислите да је ово прича о једном младићу на северу Америке који је побегао у шуму на 27 година, али узевши је само као повод, Петар од те истините приче ствара свој јединствени сценски свет који превазилази просторелокалног и одводи нас на терен универзалног, емотивног и личног.

 

Југ Ђорђевић, редитељ

Информације о догађају

Датум догађаја 19.09.2023 20:00
Датум завршетка 19.09.2023 22:00
Организатор Књажевско-српски театар
Линк http://www.joakimvujic.com/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B5/christopher_thomas_knight.html
Локација Књажевско-српски театар
Категорије Представе

Мапа локације

Инфо

Ажурирање и одржавање сајта врши eKG InfoData доо Крагујевац. 

Све податке о догађајима и ближе информације у вези са догађајима можете добити преко контакта институција организатора који се налазе на сајту.