Представе

Представа ,, Облак и цвет“ (2)

Реч редитељке:
Наша прича почиње необичним договором који су склопила два усамљена бића – један Облак и један Цвет. Ако Цвет буде причао тужне приче, Облак ће плакати и нежно га заливати сузама све док Цвет не буде довољно порастао да могу да се загрле. После три тужне приче и много литара проливених суза, Цвет је порастао до неба и коначно успео да загрли Облак. И никада више нико од нијх није плакао. Волели су се, били срећни, причали су, играли се. Нико никада није заплакао. Ни мало. Ни мрвицу. И тако је било – заувек.
 
Важно је да и деца знају да туга није нешто чега се треба плашити или стидети. Емоција туге је драгоцена као и осећај среће, али је најдрагоценије од свега имати правог и искреног пријатеља, бити поред њега, волети га и осећати га, као и он тебе. Нашом представом желимо да инспиришемо дете да размишља о природи, о својим осећањима и о свету у којем живи или, још боље, свету у којем би волело у да живи у будућности.

Информације о догађају

Датум догађаја 27.09.2023 18:00
Датум завршетка 27.09.2023 18:30
Организатор ,,Позориште за децу и младе“ Крагујевац
Линк http://www.pozoristezadecu.com/clanci/decija-scena/oblak-i-cvet.html
Локација Позориште за децу
Категорије Представе

Мапа локације

Инфо

Ажурирање и одржавање сајта врши eKG InfoData доо Крагујевац. 

Све податке о догађајима и ближе информације у вези са догађајима можете добити преко контакта институција организатора који се налазе на сајту.